留學考試托福雅思12月16日考了哪些內容解題思路
雅思聽力考了哪些內容
新題/舊題:舊題
主題:關于一位女孩聽興趣班的課程介紹對話
題型及數量:10填空
考試題目+答案:
1-7)Table completion
8-10)Completion
8 the first class starts:June 5th
9 cost of the class$:100 what the room is J52
10 Parking:next to a station
新題/舊題:舊題
主題:公園
題型及數量:選擇題+匹配題
考試題目+答案:
11-14)Multiple choices
11 The biggest proportion of London Wildlife's income comes from
A membership fees
B company donations
C government grants
12 Currently,London Wildlife is working with
A local authorities
B local media
C local schools
13 What does the speaker say about membership of LondonWildlife?
A Children have free membership
B The cost of individual membership is quite low
C People living in London pay less
14 Next month,Laurie Grey will talk to members about
A birds
B insects
C flowers
15-16)Matching
Volunteering opportunities
A making signs
B leading nature walks
C removing overhanging plants
D welcoming and helping visitor
E assessing water quality
F doing activities with older people
G creating places for nesting
H creating a woodland path
Nature reserves
15 Woodberry------G
16 Braeburn------H
17 Sydenham Hill------A
18 Crane Valley------E
19 Bromley Bank------B
20 Gunnersbury------F
新題/舊題:舊題
主題:師生討論服裝公司調研
題型及數量:選擇題
考試題目+答案:
11-14)Multiple choices
21 Why did Portlands ask for help with their marketing strategy
B Their current approach was unsystematic
22 Why were Amelia and Bryn lucky to be assigned to Portlands?
A The company was very willing to share information.
23What was the most common problem with Portlands'client database?
C Some companies were entered more than once.
24 What action has Portlands now taken to improve their database?
B They have made arrangements for ongoing maintenance
25 According to the students'survey results,Portlands is appreciated for its
A customer relations.
26 Which aspect of Portlands'marketing literature did the students suggest an improvement to?
C the way it is used
27-28)Choose TWO letters,A-E
Which TWO disadvantages of SMS marketing do the students think are most important?
D The messages have to be short
E The system is subject to regulation
29-30)Choose TWO letters,A-E
Which TWO pieces of advice does the tutor give the students about their presentation?
B Check timings.
C Be creative.
新題/舊題:舊題
主題:楓糖漿
題型及數量:10填空題
考試題目+答案:
31-40)Completion
31 The production of sap needs a climate where night and day temperature are very different
32 Folk stories claim that maple syrup was first used to cook meat
33 Sap collection in spring developed into a First Nations tradition
34-using hot stones to produce steam
35-leaving it outside at night and then removing the layer of ice on top.
36 European settlers put the syrup in various types of medicine
37 Its use for making sugar declined after 1880,when the tax on Caribbean sugar was removed.
38 Harvests may be affected by storms and destructive insects
39 Maple syrup is expensive and faces considerable competition
40 lt is quite healthycompared with other sweeteners.
雅思閱讀考了哪些內容
文章題材:說明文(物品發展史)
文章題目:公共交通的演變
題型及數量:待補充
題目及答案:待補充
可參考真題:劍橋7——TEST2 Passage3 Makete Integrated Rural Transport Project
文章題材:說明文(動物)
文章題目:人類和猴子的比較
題型及數量:待補充
題目及答案:待補充
可參考真題:劍橋17——TEST3 Passage1 The thylacine
文章題材:議論文(語言藝術)
文章題目:語言變革的機制
題型及數量:填空+判斷+句子配對
題目及答案:
參考答案
1.sound laws
2.fashion
3.imperfect
4.principle of ease
5.FALSE
6.FALSE
7.NOT GIVEN
8.TRUE
9.TRUE
10.NOT GIVEN
11.TRUE
12.C
13.B
14.A
可參考真題:劍15——TEST4 Passage2 Silbo Gomero-the Whistle'Language'of the Canary Islands
補充詞匯
雅思閱讀經典話題詞:
1.manuscript手稿
2.pest害蟲
3.marble大理石
4.phenomenon現象
5.review評審
6.revise修訂
7.signpost路標
8.sink下沉
9.tackle對付
10.acid酸
雅思閱讀經典同義替換詞:
1.manufacture-produce制造
2.phase-step-stage階段
3.taboo-forbiddance禁忌
4.acknowledge-admit承認
5.acquaintance-friend熟人
6.acquire-obtain-gain獲得
7.chart-graph圖表
8.charming-attractive-glamorous迷人的
9.dedicate-devote奉獻給
10.defeat-failure失敗
雅思寫作考了哪些內容
小作文
表格圖
美國家庭組成變化
大作文
Some people think that the best way to become successful in life is to get a university education,whereas others say this is no longer true.Discuss both these views and give your own opinion.
建議思路:
大學文憑不再是取得成功的必要條件。
1.取得成功的因素不僅僅是教育,還有其他的因素,例如家庭背景,機遇,個人努力等。都決定了是否能取得成功。
2.許多成功人士所從事的職業與大學所學的專業也不同,他們可以后期從事自己喜歡的職業并通過自身努力過的成功。
可見,大學文憑是否取得與成功并沒有必要的聯系。
然而,在如今社會中,大學文憑對一個人的發展還是很重要的。
1.在求職市場中,文憑主義(credentialism)還是普遍存在招聘者的觀念中。所以有大學文憑能夠獲得一定的優勢。
2.獲得大學文憑能側面反映出個人在學習上的堅持,探索精神和獲得的成就,這些品質和產出對于工作場景中也是很重要的。所以employers會比較看重有著堅持完成自己學習目標并獲得更高成就精神的大學畢業生。
3.對于特定的領域例如科學,醫學,法律等需要多年研究的領域,更需要通過不斷學習和研究,在這個過程中多半都不進獲得大學文憑甚至獲得更高的學位。而獲得大學文憑這個步驟是這些領域內的成功人士不可或缺的步驟。
總之,雖然獲得大學文憑不是獲得成功的必要條件,但是獲得大學文憑不僅反映了個人的堅持精神和學術沉淀,在求職市場中也具備一定的優勢。
留學考試托福雅思12月16日考了哪些內容解題思路
托福寫作考了哪些內容
托福學術討論寫作
真題解析
上午場
本場托福學術討論寫作考題中,出現了一些詞匯和表達,如果你能全部知道它們的意思,一定會對你的作答有很大幫助。
cumulative
norms
take the lead
dwarf
normalize
incentivize
follow suit
cumulative
A、笨重的,復雜的,累贅的
B、定做的,量身定制的
C、聚積的,積累的
follow suit
A、效仿,追隨他人的做法
B、隨某人的意愿,隨某人的心意
C、與……相配,適合
真題回憶
話題:在保護環境方面,個人or工廠應該做出更多的努力?(environmental protection)
題型:A or B|環境類
題目翻譯
Doctor Gupta:一些人認為,為了保護環境,我們應該敦促工廠這個污染和垃圾的主要來源,在其運作方式上做出明顯的改變。而另一些人則主張,個人行為的積累(cumulative)才是產生巨大影響的關鍵。因此提升公眾意識、改變社會規范(norms)才最為重要。你的看法是什么:在環境保護方面,是工廠還是個人應該做出更多的努力?
Kelly:工廠應該在保護環境方面起主導作用(take the lead),因為與個人相比,工廠的影響要大得多。比如,一個工廠每天可能會產生數噸的污染物,而一個人一輩子產生的污染量總和與之相比則相形見絀(dwarf)。因此,要求工廠遵守更嚴格的規定、采用更環保的技術,將會大幅減少排放廢氣和廢物。
Paul:個人應該在環境保護方面起引領作用,因為個人能夠推動文化的改變。通過選擇綠色的生活方式——節約能源、乘坐公共交通、減少垃圾——每個個人給其他人樹立了榜樣,使得可持續發展成為一種常態(normalize)。而且,通過購買那些有社會責任意識的公司生產的環保產品,我們的日常消費決策也會激勵(incentivize)更多企業效仿(follow suit)。
•總結•
cumulative聚積的,積累的adj.
norms規范n.
take the lead帶頭,起主導作用
dwarf使相形見絀v.
normalize(使)正?;?,標準化,常規化v.
incentivize激勵v.
follow suit效仿,跟隨他人的做法
參考思路
我認為,工廠應該承擔更多保護環境的責任,原因主要有兩個。
首先,與個人相比,工廠在開發和運用創新技術方面發揮著關鍵作用。在科技創新上的努力可以顯著減少對環境的破壞。例如,汽車制造商開發電動汽車,改進燃油效率,將大大減少包括二氧化碳、二氧化硫和顆粒物在內的尾氣排放,對環境保護做出重要貢獻。出國留學標化考試
其次,采取環保措施的工廠(如使用清潔能源和減少廢物),可以激勵其他工廠效仿。最終,整個行業可以被引向更環保的方向。例如,如果一個領先的紡織廠開始采用水循環處理和無毒染料,不僅直接減少了環境污染,而且為同行業的其他工廠樹立了標準,從而很大程度地有助于環境保護。
相比之下,盡管個人在做出綠色生活選擇方面盡了最大努力,他們的影響仍然是有限的。
參考范文
In my opinion,factories should take/bear/shoulder more responsibility in protecting the environment for two main reasons.
Firstly,factories,rather than individuals,play a key role in developing and implementing innovative technologies.Such efforts can help to significantly reduce the damage to the environment.By developing electric vehicles and improving fuel efficiency,for example,car manufacturers will make great contributions to the decrease of exhaust emissions including carbon dioxide,sulfur dioxide and particulate matter.
Secondly,factories that adopt the environmental protection measures,such as using clean energy and reducing waste,can motivate other plants to follow suit.Ultimately,the entire industry can be led towards a more eco-friendly direction.For instance,if a leading textile factory starts employing water recycling processes and non-toxic dyes,it not only directly lessens environmental pollution but also establishes a standard for other factories in the sector,thus considerably benefiting the environment.
In contrast,individuals,despite their best efforts in making green life choices,have a relatively limited impact.(165 words).
>>我感興趣,馬上在線咨詢